Bloggintresserade

fredag 29 maj 2009

Sveriges snyggaste infart

Här är Sveriges snyggaste infart och betänkt att den upplver jag varje gång jag åker till mitt jobb. Den gör mej på gott humör. Tycker att det är så vackert!!!! Men jag funderade en morgon om inte det är människor som har varit här och stökat lite i alla fall för det är som en landstunga som har blivit tillbyggt. Den är så smal. Hur det nu är så brukar jag på någe sätt få svar på mina frågor, ofta under samma dag. Så den här dagen träffade jag en brukare som hade ett svarade med en gammal sägen..
Det var en jätte som var så arg på kyrkan så han ville dränka den och dess följe så han tog en säck med sand och ville dränka kyrkan med dess följe men si..... säcken läckte och all sanden rann ut och då blev landstungan till.
Jag köpte hans storey.

Jag äger en alldeles egen stjärna!!! Där uppe i stjärnhimmlen äger JAG en EGEN stjärna. Den heter Betty Boop. Har döpt den själv. Den ligger i Constellationen Antila. Coordinationen är RA 10h7m06.26s,DE_36 42`08.78" . Om man tittar på fotot så ser man en liten cirkel och där är den. Det som ligger brevid på fotot är ett bevis på att jag har den i mina ägor. Det ni!! Tänk att ha en egen stjärna! Fick den faktiskt av mina underbara söner .


Här. Det är nog här dom bor dom små svinen... vildsvinen.


Vi var ute och gick i skogen och helt plötsligt märker man hur nära vildsvinen är!! Jäklars vad dom kan ställa till! Trodde faktiskt inte att di små svinen var så nära som dom är...men så är det.